kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Kosmetika RYOR | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Kosmetika RYOR 28/9/2011, 11:28 | |
| Vaše zkušenosti s jejich výrobky... | |
| | | Helli
Kolik jsem toho napsal/a : 39 Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR 28/9/2011, 18:09 | |
| Já jsem docela spokojená s Čisticí pěna s mořskými řasami na problematickou pleť- Po umytí je pleť hrozně příjemná. Mě osobně docela vyhovuje. Cena kolem 97 korun. Gelová maska slupovací- Sloupnout jde dobře, odstraní nečistoty. Nenávidím ale ten pocit ztuhlého obličeje, vždy se těším až gel uschne a já budu moct sloupnout! Cena kolem 96 korun. Krém s fytosfingosinem na problematickou pleť- Nanáším večer před spaním na vyčištěnou pleť a ráno se neprobouzím tak mastná, takže jsem spokojená. Cena kolem 97 korun.
Dál mám spadeno na RYOR samoopalovací mléko (stojí cca 155 korun), má někdo zkušenosti ? | |
| | | Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR 28/9/2011, 18:18 | |
| - Helli napsal:
- Já jsem docela spokojená s
Čisticí pěna s mořskými řasami na problematickou pleť- Po umytí je pleť hrozně příjemná. Mě osobně docela vyhovuje. Cena kolem 97 korun. Gelová maska slupovací- Sloupnout jde dobře, odstraní nečistoty. Nenávidím ale ten pocit ztuhlého obličeje, vždy se těším až gel uschne a já budu moct sloupnout! Cena kolem 96 korun. Krém s fytosfingosinem na problematickou pleť- Nanáším večer před spaním na vyčištěnou pleť a ráno se neprobouzím tak mastná, takže jsem spokojená. Cena kolem 97 korun.
Dál mám spadeno na RYOR samoopalovací mléko (stojí cca 155 korun), má někdo zkušenosti ? Kromě krému na problematickou pleť mám všechno z toho a ještě tonikum a jsem taky docela spokojená. Pěna je moc fajn, masku jsem měla zatím dvakrát a samoopalovák je dobrej, má hezkou barvu potom, ale ten zápach je stejnej jako u všech nakonec. | |
| | | Michell
Kolik jsem toho napsal/a : 90 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR 28/9/2011, 18:55 | |
| Já měla jakýsi krém a tonikum a byl to takový lunt, že mi nestojí ani za to, abych hledala jak se to jmenovalo ! | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR 28/9/2011, 21:11 | |
| Mně se u Ryoru nelíbí, že ve většine výrobků je chloracetamid – syntetický konzervant, je levný, používá se často v opravdu levné kosmetice, specielně u tý český jsem si toho všimla. Dobře, kdyby byl jen ve složení, tak se nad tím tolik nepozastavuju, ale na výrobcích musí být ještě zvlášť uvedená věta "Obsahuje chloracetamid". To na mě prostě nepůsobí zrovna dobře. | |
| | | Helli
Kolik jsem toho napsal/a : 39 Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR 29/9/2011, 12:22 | |
| - Michell napsal:
- Já měla jakýsi krém a tonikum a byl to takový lunt, že mi nestojí ani za to, abych hledala jak se to jmenovalo !
Já bohužel ještě nikdy neobjevila kosmetiku z které bych byla totálně "paf" a kupovala si ji pořád dokola. Samozřejmě ani Ryor do ní nepatří. Nezaznamenala jsem žádný pozitivní, ale ani negativní vliv. Takže ani nenadchne ani neurazí. | |
| | | Iveta
Kolik jsem toho napsal/a : 5 Odkdy jsem v Budoáru : 26. 10. 11
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR 27/10/2011, 06:57 | |
| - Lucy napsal:
- Mně se u Ryoru nelíbí, že ve většine výrobků je chloracetamid – syntetický konzervant, je levný, používá se často v opravdu levné kosmetice, specielně u tý český jsem si toho všimla. Dobře, kdyby byl jen ve složení, tak se nad tím tolik nepozastavuju, ale na výrobcích musí být ještě zvlášť uvedená věta "Obsahuje chloracetamid". To na mě prostě nepůsobí zrovna dobře.
Já mám od Ryoru ten matující krém s mořskými řasami a jsem velmi spokojená s tím, že mám tu pleť opravdu během dne matnější než po jiných krémech, ale máš pravdu v tom, že z něho cítím jakoby chlor. Nemáte někdo tip na nějaký podobný krém z přírodní kosmetiky, který matuje jako tento? | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR 27/10/2011, 19:09 | |
| - Iveta napsal:
- Lucy napsal:
- Mně se u Ryoru nelíbí, že ve většine výrobků je chloracetamid – syntetický konzervant, je levný, používá se často v opravdu levné kosmetice, specielně u tý český jsem si toho všimla. Dobře, kdyby byl jen ve složení, tak se nad tím tolik nepozastavuju, ale na výrobcích musí být ještě zvlášť uvedená věta "Obsahuje chloracetamid". To na mě prostě nepůsobí zrovna dobře.
Já mám od Ryoru ten matující krém s mořskými řasami a jsem velmi spokojená s tím, že mám tu pleť opravdu během dne matnější než po jiných krémech, ale máš pravdu v tom, že z něho cítím jakoby chlor. Nemáte někdo tip na nějaký podobný krém z přírodní kosmetiky, který matuje jako tento? Zkus od Lavery fluid s mátou, stojí cca 220,-, mívají ho i v dm, opravdu matoval, měla jsem už asi čtyři balení... Proč ho teď sakra nemám? Pořád zkouším něco novýho a pak zapomenu na starý dobrý osvědčený věci | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Kosmetika RYOR | |
| |
| | | | Kosmetika RYOR | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|