Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

e.l.f kosmetika

Goto down 
+2
bezšminekaniskošem
Alessandrita
6 posters
AutorZpráva
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty13/9/2011, 09:30

Fenomén poslední doby Smile
Co jste vyzkoušely? S čím jste spokojené a s čím nikoliv?
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty13/9/2011, 13:07

Není asi moc slečen, které odolaly a nezkusily aspoň něco. Já jsem taktéž zkusila.
Luxusní tekutá rtěnka - rtěnka to rozhodně není, spíš mírně pigmentovaný lesk na rty. Docela lepí, ale díky tomu celkem vydrží. Chutná po mátě. Mám odstín Baby Lips.
Tvářenky z řady Studio - dobře pigmentované, hezké barvy, určitě stojí za vyzkoušení (a za tu cenu). Trochu práší. Nebyla jsem spokojená akorát s odstínem Gotta Glow - ten mi prášil hodně, rozjasňoval málo a připadal mi spíš jako namletá omýtka Very Happy
Rtěnky z řady Essentials - myslím, že se dají doporučit, nepřipadaly mi, že by vysušovaly nebo tak. Akorát je lepší si před objednáním vygooglit fotky odstínů, protože fotky v e-shopech vůbec neodpovídají.
Minerální rtěnka - mám odstín Runway Pink (starorůžová barva s nádechem do béžova). Celkem spokojenost.
Přirozená tvářenka - balení hrozné, prťavé, celkem práší, ale nemůžu si pomoct, celkem mě baví - konkrétně odstíny Bronzed a Coy. Coy je hnědo-fialová barva se zlatým leskem.
HD pudr - asi můj nejoblíbenější výrobek od e.l.f, opravdu funguje. Pleť je na dotyk hlaďoučká, matná a nemusím tak často přepudrovávat.
Minerální tužka na linky šroubovací - myslím, že fajn. Černá je opravdu černočerná a výdrž taky solidní.
Návrat nahoru Goto down
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

Kolik jsem toho napsal/a : 49

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty13/9/2011, 20:12

Tak za mě Elf nic moc..korektory jsou lepivé a málo krycí ..make up má akorát pěknou barvu oproti jiným značkám ,které jsou víc dorůžova...s krytím to bude horší...ale vynikající mají štětce,ikdyž stipplík mi dělá čáry na tváři..asi s tím neumím... Rolling Eyes ..jinak tvářenka Coy je na bledou plet nevhodná,je příliš do fialova..jinak jsou ještě bezva pudry elf....multifunkční líčidla taky ....zklamal mě akorát tekutý třpyti .stín,byl vyschlý...celkově tuto kosmetiku kupovat nebudu,mnohem více jsem spokojená s těmi osvědčenými...zjistila jsem taky,že stíny na oči pořídím za 25kč nejlepší u obyčejného vietnamce...jinou kosmetiku samozřejmně ne,ale co se stínů týče ,mají je vážně super ,jak odstíny,tak pigmantace...a za tu cenu cheers ..ještě jsem si vzpomněla na tužku černou od elf..nic moc..lepší a sytější byla moje stará od Bourjois.
Návrat nahoru Goto down
nikci2

nikci2

Kolik jsem toho napsal/a : 1
Odkdy jsem v Budoáru : 16. 09. 11

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: e.l.f.   e.l.f kosmetika Empty16/9/2011, 21:20

Já jsem moc spokojená s duem na obočí to používám denně a už bych bez něho nemohla fungovat,dál Studio tvářenky,Hd pudr,flat top brush je nejjemnější štětec jaký mám,můj nejoblíbenější lesk Luscious liquid lipstick-raspberry,facial whip rozjasňovač odstín Lilac pettal krásně rozzáří tvář,oboje rtěnky jsou dobré i ze základní i minerální řady.Elf mám moc ráda a už mám slušnou kolekci,jediný co jsem si neoblíbila jsou tekuté stíny ze základní řady.
Návrat nahoru Goto down
Michelle

Michelle

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty27/9/2011, 14:36

No já naštěstí odolávám a moc věcí nekupuju, ale štětce z řady studio jsou fajn.
Paletka pro dokonalou pleť je největší propadák jaký jsem kdy měla. I make up se pod ním scvrkává.
Tvářenka z řady Essentials taky žádná sláva. Nehezké odstíny, strašné balení.
Dekorativku z elfu bych si už neobjednala, štětce ano.
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty27/9/2011, 18:24

Já jsem s touto kosmetikou na 70 % spokojená a určitě si objednám zase albino
ESSENTIALS Oční stíny DUO- Pigmentace střední, nejvíc mě ale štve to prášení Sad to je opravdu hrůza. Můj nejoblíbenější odstín je butter pecan naopak mě moc nenadchl odstín blueberry. Určitě zase koupím.
ESSENTIALS Umělé řasy Natural- Bohužel mi řasy vůbec nejdou nalepit, jelikož jsou to moje první pokusy o nalepení umělých řas, tak nevím, zda je to mou nešikovností nebo lepidlem! Při sledování aplikací umělých řas na You tube to nevypadá zase tak složitě, takže opravdu nevím.
ESSENTIALS Štětec na oční stíny základní- Myslím, že za 39 korun udělá skvělou službu. Nepelichá a skvěle se mi s ním nanáší oční stíny.
ESSENTIALS Štětec na tvář velký - Tady jsem byla hodně příjemně překvapená. Ačkoli si slečny stěžují na pelichání, mě štětec nepelichá, je jemný. Uvidíme, jak dlouho vydrží. Určitě koupím znovu !
ESSENTIALS Taštička (Signature) - Doporučuju hlavně těm, kteří jsou až nemocně vyšinutí pořádkem jako já Very Happy Perfektní kosmetické pouzdro na dvě patra, přičemž jedno je určené na štětce a nějaké drobnosti. V druhém se kosmetické potřeby jen tak povalují. Jediná nevýhoda je v tom, že pouzdo je dost objemné, tudíž ho nechávám většinou doma. Dál jsem docela skeptická k materiálu z kterého je pouzdro vyrobené, už vidím po měsíci ty krásně sedřené rohy. Já jsem na všechno moc náročná a tohle mi prostě vadí.
ESSENTIALS Odličovací polštářky na oči- No tak tento výrobek se dost nepovedl, buď mi došly nějaké vyschlé, nebo jsou málo napuštné. Tento výrobek si rozhodně nikdy nekoupím.
ESSENTIALS Luxusní tekutá rtěnka- Jak už poznamenaly slečny, rtěnka to opravdu není. Jinak mě na rtech vyhovuje, nevysušuje, ani nehydratuje, lehce lepivá, ale o to víc vydrží na rtech. Já oceňuji aplikátor. Jedinou nevýhodou je množství lesku. Ale jak už mnozí říkali, co čekat za 39 korun. Znovu bych asi koupila.
ESSENTIALS Lesk na rty zvětšující objem- Zvětšení jsem samozřejmě nezaznamenala i přes to pálení, které mělo zvětšení asi vyvolat. Lesk je na rtech docela příjemný, ale už bych nekoupila, nemluvě o množství. Lesk mi vydržel 2 týdny.
ESSENTIALS Ultra zářivý lesk – efekt skla - Efekt skla berte opravdu s rezervou. Opět množství na týden, dva. Aplikátor ve formě štětečku mi vyhovuje a chválím ho. Lesk bych si zase koupila.
ESSENTIALS Rtěnka- Taková nijaká. Za tu cenu pravděpodobně dobrá. Já jsem bohužel vybírala podle fotek a pak jsem nestačila koukat co mi došlo. Odstín Gypsy, pro mě absolutně nenositelný odstín.
ESSENTIALS Přirozená tvářenka- Naprostá hrůza! Neskutečně práší, balení je trochu noční můra, trochu hlavolam. Navíc stačí malé ťuknutí a tvářenka je na kaši. Opravdu nic moc.

Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty27/9/2011, 18:50

ESSENTIALS Rozjasňující tuhý pudr- Docela spokojenost. Ale opět velký pozor na odstín. Pudr samozřejmě práší taky, ale jinak mi vyhovuje. Ta "labutěnka" (nebo, co to je) je opravdu jen tak na oko, po pár nanešení se z toho stane placaté cosi, nejlepší je to vyhodit a používat štětec.
ESSENTIALS Laky na nehty- Naprostá spokojenost, nejspíš jsem měla štěstí na dobrou várku, jelikož si hodně slečen stěžovalo, že jednou je stejný odstín tmavší a tekutější, podruhé zase světlejší a hutný. Mě se poštěstily laky, které mi vydrží na nehtech i týden (bez podlaku i nadlaku) a to opravdu doma makám jak fretka (ano to moje chorobné uklízení). CHG, Essie se můžou jít zahrabat ( prosím nekamenovat ). Laky budu nakupovat pořád, jen se obávám toho naskladnění nových laků s naprosto odlišným složením Sad
ESSENTIALS Pinzeta zkosená- Trhá se mi s ní dost špatně. Pinzeta jakoby nedoléhá, takže vytrhávání je dost boj.
STUDIO Minerální báze pod make-up- Po neskutečné šílenství kolem této báze nastalo asi velké zklamání. Báze bývala po naskladnění vždy do hodiny vyprodaná a najednou týden po naskladnění je k dispozici ještě 180 kusů, což asi mluví za vše. Já jsem velice zklamaná, nevidím žádný rozdíl mezi tím, mám pod makeupem bázi a nemám... Shrnuto, podtrženo, zůstanu věrná Dermacolu.
STUDIO Tvářenka- Opět odstín absolutně někde jinde. Bude to znít divně, ale tady je pigmentace taková, že už po jednom nanešení jsem jak Marfuška. Ráda bych si vybrala jiný odstín, ale jak se koukám tak jsou všechny šíleně tmavé.
STUDIO Sada na obočí- Opět špatný odstín. Hned jak znovu naskladní objednávám světlejší. Myslím, že tento výrobek je jeden z těch, který stojí určitě za to koupit víckrát !
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty27/9/2011, 18:59

Jooo a už zde zmiňované ESSENTIALS Tekuté oční stíny, tyto stíny by se nevyplatilo koupit ani kdyby stály 10 korun. Náplň vydrží maximálně 4 použití, jak už zmínilo více nespokojených zákaznic buď jim dojdou stíny vyschlé, nebo je náplň jen po obvodu "lahvičky". V nejlepším případě oboje. Takže za mě totální propadák ! Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
Veronika

Veronika

Kolik jsem toho napsal/a : 23
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 10. 11

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty8/1/2012, 22:22

Já chválím a znovu opakovaně kupuju:
1. Bronzer Studio odstín Golden (výborný přirozený vzhled)
2. rozjasňovač očního okolí Studio (úžasná věc, krásně prozáří pohled)
3. Eyebrow kit - odstín dark (skvělá věc, udělá přirozené obočí)
4. štětce Studio (na tvář velký, na tvářenku, na pudr, C na stíny) - všechny super
5. Krémové oční linky Studio (perfektně se nanáší, linky vydrží celý den)
6. Lesk v tubě ze základní řady (za ty peníze můj oblíbený)
7. Minerální řasenka Studio
8. HD pudr

Nic moc a už nekoupím:
1. make -up Studio (velmi špatné balení, obsah vytéká kolem, zvláštní "mýdlová" parfemace)
2. multifunkční líčidlo v tubě (k ničemu, už vůbec není multifunkční, vysušuje)
3. Báze pod make-up (Mastila mi obličej a ucpávala póry. Brzy jsem se leskla)
4. pinzeta (není špatná, ale nevytrhá i ty nejmenší chloupky a docela se s ní nazlobím)
5. štětec KABUKI - ale ten z minerální řady (hodně pelichá, hrubý, nepříjemný - četla jsem na něj více stejných stížností)
6. Studio štětec malý přesný (kvalita dobrá, ale je strašně malinký a vůbec ho nepoužívám, přijde mi opravdu na vyjímečné používání, nepřišla jsem mu na chuť = pro mě zbytečná věc)
7. Tuhý pudr Studio (nic extra, nevyhovující žluté odstíny)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

e.l.f kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: e.l.f kosmetika   e.l.f kosmetika Empty

Návrat nahoru Goto down

e.l.f kosmetika
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» M.A.C kosmetika
» NYX kosmetika
» Essence kosmetika