Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Essence kosmetika

Goto down 
+2
Michell
Alessandrita
6 posters
AutorZpráva
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty13/9/2011, 09:44

Vaše tipy a zkušenosti Smile
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

Kolik jsem toho napsal/a : 90

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty13/9/2011, 13:26

Tak za mě je to určitě rtěnka -In the nude 52...Rtěnky jsou příjemné, barevně málo intenzivní, ale za tu cenu se dá určitě vybrat Smile
Řasenku jsem vyzkoušela jednu..A byl to děs, takže řasenky už nemám odvahu testovat Smile
Make-up jsem měla pěnový make- up soft touch- mám celkem suchou pleť, takže pěnové make- upy nejsou pro mě to pravé ořechové.. Ale jinak myslím můžu doporučit..Cena více než příznivá, příjemný, pěkně kryl..
Mám ráda i jejich stíny a laky na nehty Smile
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty13/9/2011, 13:32

Jo no, tu rtěnku taky mám. Barva je to hezká, ale mohla by být víc pigmentovaná...
Pak mám taky tekuté linky - ty jsou dobré.
Návrat nahoru Goto down
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty14/9/2011, 00:30

Michell napsal:
Tak za mě je to určitě rtěnka -In the nude 52...Rtěnky jsou příjemné, barevně málo intenzivní, ale za tu cenu se dá určitě vybrat Smile
Řasenku jsem vyzkoušela jednu..A byl to děs, takže řasenky už nemám odvahu testovat Smile
Make-up jsem měla pěnový make- up soft touch- mám celkem suchou pleť, takže pěnové make- upy nejsou pro mě to pravé ořechové.. Ale jinak myslím můžu doporučit..Cena více než příznivá, příjemný, pěkně kryl..
Mám ráda i jejich stíny a laky na nehty Smile

Řasenky netestuj a rovnou kup Essence MultiAction, opravdu nebudeš litovat!
Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
Michell

Michell

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty14/9/2011, 04:48

bývala růžovo- černá ne ? tak tu jsem nejspíš měla Smile
Návrat nahoru Goto down
Labradoora
Moderátorka
Moderátorka
Labradoora

Kolik jsem toho napsal/a : 34

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty14/9/2011, 08:56

Michell napsal:
Tak za mě je to určitě rtěnka -In the nude 52...
Tak po tý jsem teďka na základě videa od Péti V. taky sáhla a jsem nadšená, je naprosto dokonalá Smile
Jinak mám od Essence ráda podkladový lak ( bílá lahvička, černý víčko ), ten je teda naprosto dokonalej, kam se hrabou drahý značky. Taky mám ráda barevný laky, s nižší výdrží počítám, ale barvy mají fak krásný. A taky se neobejdu bez jejich korekčního pera Razz
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty27/9/2011, 12:12

Já jsem teď nedávno dala taky na recenzi Peťky a koupila jsem si řasenku Multiaction False Lash. Je úžasná! Ve více vrstvách trochu slepuje, ale dá se to.
Návrat nahoru Goto down
Michelle

Michelle

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty27/9/2011, 14:24

Slečny je ta řasenka stále ve stejném obalu? Černo růžovém? Já jsem si ji dneska(na doporučení od Peťi) chtěla koupit a nenašla jsem ji. Pouze černo-zelená a celá modrá. Neutral
Z essence mám ráda rtěnku - Nude 52, laky na nehty,ale tím končím
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty27/9/2011, 15:44

dneska jsem byla v Rossmanovi a byla pořád růžovo černá..
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

Kolik jsem toho napsal/a : 108
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty29/9/2011, 20:31

Mám super nude lesk a taky ještě pěnový make up tolik vychvalovaný...je fajn, ale musela jsem ho dát mamce všechny odstíny jsou dost tmavé.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Essence kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: Essence kosmetika   Essence kosmetika Empty

Návrat nahoru Goto down

Essence kosmetika
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» NYX kosmetika
» e.l.f kosmetika
» M.A.C kosmetika