Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

NYX kosmetika

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

NYX kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: NYX kosmetika   NYX kosmetika Empty13/9/2011, 12:10

Zkušenosti a tipy s kosmetikou NYX
Návrat nahoru Goto down
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

Kolik jsem toho napsal/a : 49

NYX kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: NYX kosmetika   NYX kosmetika Empty13/9/2011, 18:46

Ahoj ženy...s kosmetikou NYX mám zatím zkušenosti výborný.objednala jsem si 2 stíny single(barely there,hor crystal)...hot crystal je s barevnými glitříky,což mi nevyhovuje,..takže používám barely,ten je malinko víc do krémova,a ta konzistence je naprosto úžasná,jak prach z motýlích křídel..doporučuju...potom od nich mám konturku na rty odstín 857 nude beige..a je to parádní nude tělová barva..fakt super..rtěnky opravdu nude jsou: circe a creamy beige, doufám,že jsem ty názvy napsala dobře:-D..circe přikládám foto z webu. cheers tak foto mi nešlo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152

NYX kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: NYX kosmetika   NYX kosmetika Empty13/9/2011, 19:53

Já mám od NYX taky nějaké výrobky. Několik lesků - Mega Shine lip gloss v odstínech Beige (růžová se žlutým podtónem, strašně dobře chutná, jako žvýkačka Very Happy ), odstín Perfect (taková tělová barva), Chandelier (téměř transparentní růžová, ale s třpytkama). Pak jsem měla i lesk z řady Girls Round lip gloss v odstínu Sorbet, ale ten mě zklamal - divná citronová přichuť a chabá pigmentace.
Mám i pár rtěnek - Round Lipstick - odstíny Tea Rose (růžovo-korálová), Power (růžovo-fialová), Strawberry Milk (baby pink)...Měla jsem i další, ale nevím, kde skončily Very Happy
Fajn jsou krémové tvářenky, drží moc dobře a na léto jsou ideální.
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

Kolik jsem toho napsal/a : 108
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

NYX kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: NYX kosmetika   NYX kosmetika Empty27/9/2011, 20:46

Mám pigmenty NYX tři barvy, nejvíce používám nude...rozjasní hezky oči. Jedna milá slečna na Aukru je prodávala velmi lacino plus k tomu kalíšek za 9 Kč. Jednou mi je dovezla až domů, protože je ze stejného města, ale poštovné měla stejně zdarma takže super Z té malé lahvičky, jsem mohla, díky uzavíratelným průhledným kalíškům, odsypat sobě i mamce. Pigment, bych řekla, drží celkem dobře. Jo, a přijde mi že to vůbec neubývá, takže to vydrží opravdu delší dobu. Takže já doporučuji jejich pigmenty. Mají krásné barvičky. Wink
Návrat nahoru Goto down
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

Kolik jsem toho napsal/a : 49

NYX kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: NYX kosmetika   NYX kosmetika Empty6/1/2012, 18:14

ahoj holky...máte některá zkušenost s tím NYX korektorem...myslím ten v tom kelímku...kryje dobře,nevysušuje?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

NYX kosmetika Empty
PříspěvekPředmět: Re: NYX kosmetika   NYX kosmetika Empty

Návrat nahoru Goto down

NYX kosmetika
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» e.l.f kosmetika
» M.A.C kosmetika
» Rimmel kosmetika