kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| NYX kosmetika | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: NYX kosmetika 13/9/2011, 12:10 | |
| Zkušenosti a tipy s kosmetikou NYX | |
| | | bezšminekaniskošem Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 49 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: NYX kosmetika 13/9/2011, 18:46 | |
| Ahoj ženy...s kosmetikou NYX mám zatím zkušenosti výborný.objednala jsem si 2 stíny single(barely there,hor crystal)...hot crystal je s barevnými glitříky,což mi nevyhovuje,..takže používám barely,ten je malinko víc do krémova,a ta konzistence je naprosto úžasná,jak prach z motýlích křídel..doporučuju...potom od nich mám konturku na rty odstín 857 nude beige..a je to parádní nude tělová barva..fakt super..rtěnky opravdu nude jsou: circe a creamy beige, doufám,že jsem ty názvy napsala dobře:-D..circe přikládám foto z webu. tak foto mi nešlo | |
| | | Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: NYX kosmetika 13/9/2011, 19:53 | |
| Já mám od NYX taky nějaké výrobky. Několik lesků - Mega Shine lip gloss v odstínech Beige (růžová se žlutým podtónem, strašně dobře chutná, jako žvýkačka ), odstín Perfect (taková tělová barva), Chandelier (téměř transparentní růžová, ale s třpytkama). Pak jsem měla i lesk z řady Girls Round lip gloss v odstínu Sorbet, ale ten mě zklamal - divná citronová přichuť a chabá pigmentace. Mám i pár rtěnek - Round Lipstick - odstíny Tea Rose (růžovo-korálová), Power (růžovo-fialová), Strawberry Milk (baby pink)...Měla jsem i další, ale nevím, kde skončily Fajn jsou krémové tvářenky, drží moc dobře a na léto jsou ideální. | |
| | | Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Re: NYX kosmetika 27/9/2011, 20:46 | |
| Mám pigmenty NYX tři barvy, nejvíce používám nude...rozjasní hezky oči. Jedna milá slečna na Aukru je prodávala velmi lacino plus k tomu kalíšek za 9 Kč. Jednou mi je dovezla až domů, protože je ze stejného města, ale poštovné měla stejně zdarma takže super Z té malé lahvičky, jsem mohla, díky uzavíratelným průhledným kalíškům, odsypat sobě i mamce. Pigment, bych řekla, drží celkem dobře. Jo, a přijde mi že to vůbec neubývá, takže to vydrží opravdu delší dobu. Takže já doporučuji jejich pigmenty. Mají krásné barvičky. | |
| | | bezšminekaniskošem Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 49 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: NYX kosmetika 6/1/2012, 18:14 | |
| ahoj holky...máte některá zkušenost s tím NYX korektorem...myslím ten v tom kelímku...kryje dobře,nevysušuje? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: NYX kosmetika | |
| |
| | | | NYX kosmetika | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|