kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Nejlepší báze pod make-up | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Michelle
Kolik jsem toho napsal/a : 39 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11
| Předmět: Nejlepší báze pod make-up 28/9/2011, 16:20 | |
| Já o koupi báze dlouho uvažovala a je to pár dnů co mám doma od Dermacolu- klasiku. Je pravda, že pleť vypadá jasnější a make-up déle vydrží a je takový celistvější. Používáte bázi? Která je nejlepší? Neškodí báze pleti? | |
| | | Křižík
Kolik jsem toho napsal/a : 22 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 28/9/2011, 16:27 | |
| Mám tu saténovou od Dermacolu, jsem s ní spokojená. Ještě jsem měla od Avonu, ten Dermacol se mi zdál lepší. Od dražších firem jsem nic nezkoušela. | |
| | | Jasmine
Kolik jsem toho napsal/a : 34 Odkdy jsem v Budoáru : 28. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 28/9/2011, 16:55 | |
| Taky mám Dermacol a jsem s ní úplně spokojená. Pleť se krásně vyhladí a vše ostatní se lépe nanáší. A někdy ji použiji i samotnou, místo pudru a make-upu, jenom s korektorem - pleť je naprosto přirozená, ale neleskne se. | |
| | | Michell
Kolik jsem toho napsal/a : 90 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 28/9/2011, 18:47 | |
| Výborná je i od Make-up Factory.. | |
| | | Lappi
Kolik jsem toho napsal/a : 10 Odkdy jsem v Budoáru : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 28/9/2011, 21:06 | |
| Pro mě jednoznačně Clinique Instant Perfector Pore Minimizer. S Dermacol bází se to nedá srovnat, ale použití je taky trochu odlišné. Clinique je vhodný na pleť s rozšířenými póry, které vyplní. | |
| | | Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 29/9/2011, 09:52 | |
| Já když použiji bázi, tak kolagen platinum...Dermacol mi moc nevyhovoval. | |
| | | Křižík
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 29/9/2011, 19:16 | |
| Asi jsem nějaká nedovzdělaná, ale co je kolagen platinum? Od které firmy to je? | |
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 29/9/2011, 19:56 | |
| - Křižík napsal:
- Asi jsem nějaká nedovzdělaná, ale co je kolagen platinum? Od které firmy to je?
Kolagen je hojivý, na vrásky, vyhlazuje a má široké spektrum využití...dej do googlu třeba...nebo tady je to popsaný: http://aukro.cz/kolagen-platinum-50-ml-i1818337912.htmlKoukám, že pán podražil o stovku...kupovala jsem někdy před dvěma týdny už podruhé tady...je to asi nejlevnější. Vyrábí ho více firem, měla jsem třeba od collagen beauty, ale tenhle je lepší o dost. | |
| | | Křižík
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 29/9/2011, 20:43 | |
| Zajímavý. Koukám, že to má fungovat téměř na cokoliv. Je u toho nějaký návod v češtině? Že si to natřu na obličej, to bych pochopila, ale úleva při parodontóze, léčení nemocí bělma v oku a zastavuje rýmu lépe než kapky - to mi není jasná aplikace. Že bych si to kapala do nosu nebo do oka nebo si tím čistila zuby mi přijde poněkud podivné... Když s tím máš zkušenost, jaké kladné účinky jsi pozorovala? Ta báze od Dermacolu je asi desetkrát levnější, takže jako bázi bych to nebrala, ale pokud by to mělo ještě nějaké jiné prokázané účinky... Díky za info. | |
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 29/9/2011, 20:47 | |
| Ale s tou bází se to nedá srovnat. Dermacol je báze...poslouží ti pod make up, toť vše...tohle ti může pomoc i s vráskami a dalšími problémy. Mažu si s tím třeba jizvy po vyříznutí 2 znamínek, můžeš to mít namazaný i přes noc místo krému atd... A ty ostatní věci ber s rezervou...jinak vydrží to celkem dlouho a na Aukru byly nedávno k dostání i vzorečky na vyzkoušení, tak jukni | |
| | | Křižík
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 29/9/2011, 20:59 | |
| Díky za inspiraci. Ještě poslední dotaz - jaký typ pleti máš? Je to spíš pro suchou pleť? Mám smíšenou citlivější pleť se sklonem k akné a mastnější produkty nesnesu, tak aby to nějak neucpávalo póry nebo tak... Díky. | |
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 30/9/2011, 05:50 | |
| - Křižík napsal:
- Díky za inspiraci. Ještě poslední dotaz - jaký typ pleti máš? Je to spíš pro suchou pleť? Mám smíšenou citlivější pleť se sklonem k akné a mastnější produkty nesnesu, tak aby to nějak neucpávalo póry nebo tak... Díky.
Měla jsem sušší, po vysazení té hnusné HA Minervy, která mé pleti akorát uškodila. Pleť se pak změnila na smíšenou v T - zoně mastnější a kolagen jsem používala celé prázky, buď samostatně nebo s místami korektorem a měla jsem ji ok. Teď teda nastoupily stresy, takže pleť to pozná. Během dne by jses neměla lesknout, což se v podstatě stalo...řekla bych, že je to taková regenerace pro pleť...a taky dle mého názoru je na všechny typy, ale samozřejmě ve všem jsme originál, a jak v lécích, tak v kosmetice, každému sende něco jinak. Zkus ten vzorek, pokud tam ještě je, nebo si o něj napsat. Byl za cca 50 Kč a byl myslím v malým kalíšku, tak akorát pro vyzkoušení. | |
| | | Křižík
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 7/1/2012, 18:38 | |
| Teď jsem objevila úžasný výrobek - nevím, jestli se dá použít jako báze pod makeup na celý obličej (asi by to i vyšlo draho), já mám ale hodně pórovitý nos, což mne trápí, a většina pudrů a makeupů mi ty póry ještě zvýrazňuje. A pak jsem si objednala bázi Benefit http://www.abby-kosmetika.cz/chci-byt-krasna-oddeleni-pro-damy/benefit-the-porefessional-22ml-zmizik-na-rozsirene-porykterá je fakt super! Má takovou přizpůsobivou tělovou barvu a po nanesení nejsou póry téměř vůbec vidět. Používám ji jen na ten nos, zkoušela jsem i na tváře a bradu, ale tam její efekt není tak viditelný, proto si ji šetřím jen na ten nos. | |
| | | janette Zasloužilá kamarádka
Kolik jsem toho napsal/a : 14 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up 21/1/2012, 00:33 | |
| Mám sametovou bázi od Dermacolu a zatím spokojenost. Ještě jsem si pořídila jejich fixační pudr, ale ještě jsem ho nezkusila. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nejlepší báze pod make-up | |
| |
| | | | Nejlepší báze pod make-up | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|