kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Nejlepší pudry | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Nejlepší pudry 30/9/2011, 22:37 | |
| Sháním nějaký lehký světlý pudr...nejlépe z drogerky, protože je jen na občasný použití...ohlížím se po vychvalovaném s krajkovaným obalem Dermacolu...Máte někdo zkušenost? | |
| | | Michell
Kolik jsem toho napsal/a : 90 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 1/10/2011, 05:40 | |
| Jááá mám ! koupila jsem si ho tak před týdnem.. A jsem s tím velmi spokojená... Navíc strašně kráásně voní ! | |
| | | Lourdes Moderátorka
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 1/10/2011, 09:08 | |
| Fakt?!!! A čímho nanášíš?...já ho ani nezkoumala, takže nevím...a za kolik jsi ho kde koupila? | |
| | | Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 1/10/2011, 09:31 | |
| Za mě je nejlepší e.l.f. HD pudr. Tím, že je průhledný, nedělá masku (což se mi s barevnými pudry často stávalo - zpotila jsem se, zmastila se mi pleť, make-up začal stékat - hrůza), výrobně matuje, pleť je po něm krásně hladká. | |
| | | Michell
Kolik jsem toho napsal/a : 90 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 1/10/2011, 15:59 | |
| V dmku jsem kupovala..teď nevím 80/90 Kč... Fakt náádherně voní, je prostě výbornej...Nanáším štětcem.. já jsem prostě štetcový typ Ty labutěnky atd mě vytáčí | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 1/10/2011, 19:14 | |
| Já nevím, mně ten krajkový od Dermacolu moc nevyhovoval, navíc mi ucpával póry. Nejspokojenější jsem byla se sypkým transparentním od Alverde, ale ten jsem už hodně dlouho nikde neviděla. | |
| | | Lourdes Moderátorka
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 2/10/2011, 07:58 | |
| - Lucy napsal:
- Já nevím, mně ten krajkový od Dermacolu moc nevyhovoval, navíc mi ucpával póry. Nejspokojenější jsem byla se sypkým transparentním od Alverde, ale ten jsem už hodně dlouho nikde neviděla.
To bych teda nechtěla!!! A co ten tuhý Alverde? | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 2/10/2011, 11:50 | |
| - Karolka napsal:
- Lucy napsal:
- Já nevím, mně ten krajkový od Dermacolu moc nevyhovoval, navíc mi ucpával póry. Nejspokojenější jsem byla se sypkým transparentním od Alverde, ale ten jsem už hodně dlouho nikde neviděla.
To bych teda nechtěla!!! A co ten tuhý Alverde? Ten používám místo toho sypkýho a jsem s ním spokojená! Mluvila jsem o něm už v nějakým videu. Bála jsem se ho, protože jsem dost často četla, že dostatečně nepudruje (čemuž jsem docela věřila, protože u přírodní dekorativky se tohle dít může), ale pudruje opravdu dostatečně, na pleti vypadá dobře a je prostě příjemnej | |
| | | bezšminekaniskošem Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 49 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 29/9/2012, 17:37 | |
| - Alessandrita napsal:
- Za mě je nejlepší e.l.f. HD pudr. Tím, že je průhledný, nedělá masku (což se mi s barevnými pudry často stávalo - zpotila jsem se, zmastila se mi pleť, make-up začal stékat - hrůza), výrobně matuje, pleť je po něm krásně hladká.
souhlas neznám hebší...má neuvěřitelnou texturu...totální samet...asi ho pořídím znovu...ted mám RIMMEL STAY MATTE...výbornej též | |
| | | MaryMe
Kolik jsem toho napsal/a : 4 Odkdy jsem v Budoáru : 17. 11. 12
| Předmět: Re: Nejlepší pudry 17/11/2012, 11:45 | |
| souhlasím s Rimmel Stay Matte - to je určitě jeden z nejlepších drogérkových pudrů. Dermacol dělá ještě fixační transparentní pudr, kterej je taky moc super. Jinak teď používám od Elfu pudr Complexion perfection - je fixační a obsahuje čtyři druhy pigmentů, které vyrovnávají barevné nesrovnalosti na pleti | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nejlepší pudry | |
| |
| | | | Nejlepší pudry | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|