Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima

Goto down 
+2
Lucy
bezšminekaniskošem
6 posters
AutorZpráva
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

Kolik jsem toho napsal/a : 49
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty
PříspěvekPředmět: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty13/9/2011, 20:03

flower Porad'te nejlepší korektor na tmavé kruhy pod očima a propadliny flower

Naposledy upravil bezšminekaniskošem dne 1/10/2011, 01:35, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty13/9/2011, 20:24

OOOO mocná profilovka Cool

Konkrétní neporadím, ale obecně určitě tekutej korektor a barevně spíš do žluta (teď si nejsem jistá, jestli s tou barvou neplácám trochu blbosti Smile

Snad se připojí další uživatelky, který ti poradí líp Wink
Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty13/9/2011, 20:41

nepleteš se..má to být spíš do žluta,to jsem slyšela taky.....ted jsem si koupila ten Garnier Roll on 2 v 1...zdá se ok..pak napíšu časem, jak jsem s ním spokojená...taky je velká chvála na Youtube na Dermablend od Vichy..tak kdyby někdo měl zkušenost at napíše...a děkuji za pochvalu profilovky.. tongue sunny
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty13/9/2011, 20:46

Jj, Dermablend od Vichy! Na ten jsem úplně zapomněla! Je dobrý, ale musí se s ním opatrně, protože jinak by mohl působit maskoidně.
A taky by to chtělo pod oči nějaký rozjasňovač.
Návrat nahoru Goto down
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty13/9/2011, 21:02

A taky by to chtělo pod oči nějaký rozjasňovač.[/quote]
můžeš prosím nějaký doporučit?v rozjasnovačích se moc nevyznám..a taky nanáší se" po" nebo "před "korektorem? " tongue
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty14/9/2011, 07:48

Alessandrita napsal:
bezšminekaniskošem napsal:

A taky by to chtělo pod oči nějaký rozjasňovač.
můžeš prosím nějaký doporučit?v rozjasnovačích se moc nevyznám..a taky nanáší se" po" nebo "před "korektorem? " tongue

Rozjasňovač až na korektor.
Zatím ho nevlastním, ale zamlouvá se mi Benefit High Beam (zagoogluj). Nejdřív ale hodlám zkusit takový ten rozjasňovač od elfa v tubičce.
Návrat nahoru Goto down
Labradoora
Moderátorka
Moderátorka
Labradoora

Kolik jsem toho napsal/a : 34

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty14/9/2011, 08:52

Teď mám čerstvě korektor od Astoru Perfect Stay, odstín 001 a není vůbec špatnej. Bohužel mám jako blonďatá bledule s kruhama problémy odjakživa, ale takový to "the best" mezi korektorama jsem ještě nenašla. Nicméně Perfect Stay není vůbec špatnej Smile
Návrat nahoru Goto down
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty14/9/2011, 10:47

Labradoora: tak to máme stejně..jsem taky blond bledule,a tmavými kruhy pod očima ,..že jsou tmavé by mi ani tak nevadilo..mnohem horší je,že jsou jakoby propadlé a to nezakreje nic Crying or Very sad Rolling Eyes Sad :-D..nejlíp mi kryje zatím dermacol barrandov..ani se mi nezdá ,že by moc vysušoval podoční okolí..ten zakryje vážně všechno cheers
Návrat nahoru Goto down
Lappi

Lappi

Kolik jsem toho napsal/a : 10
Odkdy jsem v Budoáru : 16. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty16/9/2011, 16:50

Doporučuji kouknout na kruhy a kritickým okem zhodnotit jejich barvu. Když jsou do modra, tak oranžový/lososvý korektor, když jsou do fialova, tak žlutý korektor. S rozjasňováním opatrně a spíš v tom "nejhlubším/nejpropadlejším" místě. Doporučuji i bílý matný pudr pod oči (ale ne moc, ať člověk nevypadá jak inverzní panda!) Wink
Návrat nahoru Goto down
janette
Zasloužilá kamarádka
Zasloužilá kamarádka
janette

Kolik jsem toho napsal/a : 14

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty17/9/2011, 11:38

bezšminekaniskošem napsal:
ted jsem si koupila ten Garnier Roll on 2 v 1...zdá se ok..

Garnier roll-on používám na kruhy pod očima a jsem s ním nadmíru spokojená, budu si kupovat už 3. Za mě mohu jedině doporučit Wink
Návrat nahoru Goto down
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty1/10/2011, 01:01

Ženy ,máte některá zkušenost s tímhle korektorem?..Na Youtube si ho dost pochvalují.. cheers

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima   Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima Empty

Návrat nahoru Goto down

Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» korektor NYX
» Korektor, který opravdu kryje

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: KOSMETIKA :: Líčení / make-up-
Přejdi na: