Kolik jsem toho napsal/a : 49 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
Předmět: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 13/9/2011, 20:03
Porad'te nejlepší korektor na tmavé kruhy pod očima a propadliny
Naposledy upravil bezšminekaniskošem dne 1/10/2011, 01:35, celkově upraveno 1 krát
Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 13/9/2011, 20:24
OOOO mocná profilovka
Konkrétní neporadím, ale obecně určitě tekutej korektor a barevně spíš do žluta (teď si nejsem jistá, jestli s tou barvou neplácám trochu blbosti
Snad se připojí další uživatelky, který ti poradí líp
bezšminekaniskošem Moderátorka
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 13/9/2011, 20:41
nepleteš se..má to být spíš do žluta,to jsem slyšela taky.....ted jsem si koupila ten Garnier Roll on 2 v 1...zdá se ok..pak napíšu časem, jak jsem s ním spokojená...taky je velká chvála na Youtube na Dermablend od Vichy..tak kdyby někdo měl zkušenost at napíše...a děkuji za pochvalu profilovky..
Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 13/9/2011, 20:46
Jj, Dermablend od Vichy! Na ten jsem úplně zapomněla! Je dobrý, ale musí se s ním opatrně, protože jinak by mohl působit maskoidně. A taky by to chtělo pod oči nějaký rozjasňovač.
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 13/9/2011, 21:02
A taky by to chtělo pod oči nějaký rozjasňovač.[/quote] můžeš prosím nějaký doporučit?v rozjasnovačích se moc nevyznám..a taky nanáší se" po" nebo "před "korektorem? "
Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 14/9/2011, 07:48
Alessandrita napsal:
bezšminekaniskošem napsal:
A taky by to chtělo pod oči nějaký rozjasňovač.
můžeš prosím nějaký doporučit?v rozjasnovačích se moc nevyznám..a taky nanáší se" po" nebo "před "korektorem? "
Rozjasňovač až na korektor. Zatím ho nevlastním, ale zamlouvá se mi Benefit High Beam (zagoogluj). Nejdřív ale hodlám zkusit takový ten rozjasňovač od elfa v tubičce.
Labradoora Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 34 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 14/9/2011, 08:52
Teď mám čerstvě korektor od Astoru Perfect Stay, odstín 001 a není vůbec špatnej. Bohužel mám jako blonďatá bledule s kruhama problémy odjakživa, ale takový to "the best" mezi korektorama jsem ještě nenašla. Nicméně Perfect Stay není vůbec špatnej
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 14/9/2011, 10:47
Labradoora: tak to máme stejně..jsem taky blond bledule,a tmavými kruhy pod očima ,..že jsou tmavé by mi ani tak nevadilo..mnohem horší je,že jsou jakoby propadlé a to nezakreje nic :-D..nejlíp mi kryje zatím dermacol barrandov..ani se mi nezdá ,že by moc vysušoval podoční okolí..ten zakryje vážně všechno
Lappi
Kolik jsem toho napsal/a : 10 Odkdy jsem v Budoáru : 16. 09. 11
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 16/9/2011, 16:50
Doporučuji kouknout na kruhy a kritickým okem zhodnotit jejich barvu. Když jsou do modra, tak oranžový/lososvý korektor, když jsou do fialova, tak žlutý korektor. S rozjasňováním opatrně a spíš v tom "nejhlubším/nejpropadlejším" místě. Doporučuji i bílý matný pudr pod oči (ale ne moc, ať člověk nevypadá jak inverzní panda!)
janette Zasloužilá kamarádka
Kolik jsem toho napsal/a : 14 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 17/9/2011, 11:38
bezšminekaniskošem napsal:
ted jsem si koupila ten Garnier Roll on 2 v 1...zdá se ok..
Garnier roll-on používám na kruhy pod očima a jsem s ním nadmíru spokojená, budu si kupovat už 3. Za mě mohu jedině doporučit
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima 1/10/2011, 01:01
Ženy ,máte některá zkušenost s tímhle korektorem?..Na Youtube si ho dost pochvalují..
Sponsored content
Předmět: Re: Korektor na tmavé kruhy a propadliny pod očima