kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| korektor NYX | |
| | Autor | Zpráva |
---|
bezšminekaniskošem Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 49 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: korektor NYX 6/1/2012, 18:17 | |
| Dermacol Cover..mě teda neucpává ani se mi nezdá že by vysušoval..ale mám mastnější plet..ikdyž pod očima zrovna ne to je pravda..ale i tak se mi nezdá ,že by mi to podoční okolí vysušoval.....a co říkáte na korektor v kelímku NYX? | |
| | | misty87
Kolik jsem toho napsal/a : 22 Odkdy jsem v Budoáru : 04. 10. 11
| Předmět: Re: korektor NYX 13/1/2012, 09:23 | |
| Ten NYX v kelímku už nějakou dobu používám, je fakt, že to množství vydrží snad nekonečně dlouho (datum upotřebitelnosti nesleduju ). Nemám moc s čím porovnávat, ale mě vyhovuje, proto ho taky pořád používám, jinak bych hledala něco lepšího. Kryje celkem slušně, ale nepoužívám ho na kruhy pod očima, pouze na nedostatky pleti. | |
| | | bezšminekaniskošem Moderátorka
| Předmět: Re: korektor NYX 13/1/2012, 13:33 | |
| Kryje celkem slušně, ale nepoužívám ho na kruhy pod očima, pouze na nedostatky pleti.[/quote]//
aha a co používáš na kruhy pod očima jestli se můžu zeptat.děkuji. | |
| | | misty87
Kolik jsem toho napsal/a : 22 Odkdy jsem v Budoáru : 04. 10. 11
| Předmět: Re: korektor NYX 13/1/2012, 17:30 | |
| Na kruhy pod očima právě nepoužívám nic, ale asi bych si vybrala něco "tekutějšího", protože ten od Nyxu je docela tuhý na roztírání pod očima. | |
| | | bezšminekaniskošem Moderátorka
| Předmět: Re: korektor NYX 13/1/2012, 23:44 | |
| ..ty se máš.. ..to musíš mít krásnou plet..to já bez korektoru nemůžu na ulici ...já mám na kruhy Cover Dermacol ten jedinej fakt kreje..zkoušela sem i ten od Garnier s tím kofeinem..ale je hrozně mastnej..pod očima je pak doslova olej...takže Cover opět vítězí..tuhej není je krémovej a mě osobně ani nevysušuje nebo nemám ten pocit..tak je to ok. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: korektor NYX | |
| |
| | | | korektor NYX | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|