kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Jak u vás probíhala autoškola? | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Jak u vás probíhala autoškola? 28/9/2011, 11:26 | |
| Mám za sebou asi devět jízd ze 14ti...no, a pocity nijak extra...mám docela obavy, i když si je nehci připouštět. A to jsem tam nastupovala se sebevědomím, jak mi to půjde...i rodiče jsou dobří řidiči. Tak jak to bylo s vámi? Udělali jste ji napoprvé? Za měsíc mě čekají závěrečky, takže nervy trochu už pracují plus škola do toho. No, budu ráda za povzbuzení | |
| | | Veronika
Kolik jsem toho napsal/a : 23 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 10. 11
| Předmět: Re: Jak u vás probíhala autoškola? 27/10/2011, 18:57 | |
| Když si vzpomenu na skoro šest let zpátky (to to letí, přijde mi to jako včera), když jsem dělala autoškolu, tak se ještě teď děsím a říkám si, jak jsem to mohla udělat. Moje první jízda byla naprostá katastrofa, nikdy předtím jsem auto neřídila, a tak když jsme s instruktorem nasedli a on řekl točte doprava, já točila doleva a obráceně . Byla jsem úplně hotová z toho, že to jede a že to řídím já, natož abych se soustředila, kam směřuju volant . Další jízdy nebyly o mnoho lepší, vždycky, když jsem někomu musela zastavit na přechodu, tak mi to chcíplo a opětovné startování a řvoucí motor hnaný do otáček každého na přechodu děsil natolik, že se všichni otáčeli, co to tam provádím. Nakonec se mi zdárně podařilo vše napoprvé , ale dodnes nechápu, jak jsem to dokázala. Cvik do nohou jsem dostala až po obdržení řidičáku (trénovala jsem a trénovala ) a dnes řídím tak nějak normálně. | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Jak u vás probíhala autoškola? 27/10/2011, 19:15 | |
| A jaký máte zkušenosti s instruktorama? Snad všichni v mým okolí měli nějakýho magora nebo úchyláka... | |
| | | Veronika
Kolik jsem toho napsal/a : 23 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 10. 11
| Předmět: Re: Jak u vás probíhala autoškola? 27/10/2011, 19:29 | |
| - Lucy napsal:
- A jaký máte zkušenosti s instruktorama? Snad všichni v mým okolí měli nějakýho magora nebo úchyláka...
no abych byla upřímná, tak tomu mýmu hrozně smrdělo z pusy a pořád mi dával ruku na koleno, což mi nebylo moc příjemný...a taky jsem na něj pořád někde musela v autě čekat, než si vyřídil nějaký pochůzky, ale ve finále mě podržel, snažil se pomoct a bylo vidět, že opravdu chce, abychom zkoušky udělali... Zato ségra (letos) měla celou dobu instruktora skvělýho, ale spolu s inspektorem ji při závěrečných jízdách tak potrápili, že jí to dali až napočtvrtý...(nechali ji jezdit 45-50minut, jako by čekali než udělá nějakou chybu...já to měla odbytý do 20ti minut)..a ve finále se ještě ani netajili tím, že si na sebe nějak vydělat musí | |
| | | simca555
Kolik jsem toho napsal/a : 2 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 01. 15
| Předmět: Re: Jak u vás probíhala autoškola? 11/1/2015, 18:36 | |
| - Lucy napsal:
- A jaký máte zkušenosti s instruktorama? Snad všichni v mým okolí měli nějakýho magora nebo úchyláka...
naštěstí u mě to bylo ok | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Jak u vás probíhala autoškola? | |
| |
| | | | Jak u vás probíhala autoškola? | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|