Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Co říkáte na The Secret (Tajemství)?

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

Kolik jsem toho napsal/a : 108
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

Co říkáte na The Secret (Tajemství)? Empty
PříspěvekPředmět: Co říkáte na The Secret (Tajemství)?   Co říkáte na The Secret (Tajemství)? Empty28/9/2011, 11:20

Já se tomu snažila o prázdninách více věnovat a i jsemsi něco spojila s věcmi z minulosti, a já i někteří lidé v mém okolí v to věříme. I když, ne vždy to zvládám a pak přijde zklamání. Co vy? Slyšeli jste o tom, žijete podle toho?
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11

Co říkáte na The Secret (Tajemství)? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co říkáte na The Secret (Tajemství)?   Co říkáte na The Secret (Tajemství)? Empty28/9/2011, 13:08

Já osobně tomu věřím a opravdu to funguje, jen to není tak lehké, proto to lidi po čase vzdají a zase sklouznou k negativnímu myšlení. Knížku mám pořád po ruce a občas si v ní zalistuju. Dokonce jsem si stáhla i film a upřímně jsem ráda, že jako první jsem se dostala ke knížce. Film je (pro mě) typická americká sra Like a Star @ heaven čka s prominutím, chvílemi dost k smíchu, takže pro mě je film dost nešťastně natočený.
Jinak pozitivně myslím skoro pořád, hodně sním, představuju si budoucnost, když se mi něco líbí napíšu si to na seznam. Prostě věci, které pro mě byly v danou chvíli nad moje finanční možnosti jsem naprostou souhrou náhod získala, protože jsem ani na chvíli nezapochybovala a představovala jsem si jak tu věc mám.
Zní to jako zvláštně, ale ano, funguje to alien
Návrat nahoru Goto down

Co říkáte na The Secret (Tajemství)?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: LIFESTYLE :: Kultura / hudba, filmy, knihy.../-
Přejdi na: