kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Co říkáte na The Secret (Tajemství)? | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Co říkáte na The Secret (Tajemství)? 28/9/2011, 11:20 | |
| Já se tomu snažila o prázdninách více věnovat a i jsemsi něco spojila s věcmi z minulosti, a já i někteří lidé v mém okolí v to věříme. I když, ne vždy to zvládám a pak přijde zklamání. Co vy? Slyšeli jste o tom, žijete podle toho? | |
| | | Helli
Kolik jsem toho napsal/a : 39 Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11
| Předmět: Re: Co říkáte na The Secret (Tajemství)? 28/9/2011, 13:08 | |
| Já osobně tomu věřím a opravdu to funguje, jen to není tak lehké, proto to lidi po čase vzdají a zase sklouznou k negativnímu myšlení. Knížku mám pořád po ruce a občas si v ní zalistuju. Dokonce jsem si stáhla i film a upřímně jsem ráda, že jako první jsem se dostala ke knížce. Film je (pro mě) typická americká sra čka s prominutím, chvílemi dost k smíchu, takže pro mě je film dost nešťastně natočený. Jinak pozitivně myslím skoro pořád, hodně sním, představuju si budoucnost, když se mi něco líbí napíšu si to na seznam. Prostě věci, které pro mě byly v danou chvíli nad moje finanční možnosti jsem naprostou souhrou náhod získala, protože jsem ani na chvíli nezapochybovala a představovala jsem si jak tu věc mám. Zní to jako zvláštně, ale ano, funguje to | |
| | | | Co říkáte na The Secret (Tajemství)? | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|