Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

Kolik jsem toho napsal/a : 108
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty? Empty
PříspěvekPředmět: Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?   Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty? Empty27/9/2011, 20:04

Pro mě to byla éra asi tak v 15, kdy jsem je měla asi 3 krát...od té doby ne. Už když to vidím ty dlouhé "drápy"kolikrát přezdobené Arrow líbí se mi třeba potažený vlastní nehet. Ale nejlepší je podle mého názoru a vkusu hezky zapilovaný vyleštěný a nalakovaný přirozený nehet. Něco jiného je, když jsi je teda někdo extrémě kouše...ale když má někdo typ bílou francii až někde v půlce nehtu, přijde mi to prostě divné...
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?   Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty? Empty28/9/2011, 09:32

Mám podobný názor, největší boom umělých nehtů je dávno pryč. Ovšem hodně záleží na vkusu ženy, která si nechá nehty dělat. Já měla "gelovky" 3x, pokaždé mi manikérka nutila kamínky, malůvky, já jí to musela vždy rozmlouvat a nakonec jsem odcházela jenom s francií. Jinak se mi takové nehty už hnusí, protože stačí málo a sklouzne to k přeplácaným drápům. Když mi v salonu ukazovala paní děsy, co si zákaznice diktují, tak jsem se málem vyvrátila, berušky, včeličky, srdíčka. Moje kamarádka je kuchařka a když jsem ji viděla, jak obaluje řízky a za metrovýma pařátama má strouhanku, mouku a bůh ví co, tak jsem ji málem vzala paličkou po hlavě.
Takže já už bych si nikdy nehty udělat nenechala, nejde o to, že to není "v kurzu" ale vadí mi to odrůstání, nešikovnost většiny dam, které by se tím neměli vůbec živit atd.
Ale chápu, že slečny, kterým nehty nerostou chtějí mít hezké ruce sunny
Návrat nahoru Goto down
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?   Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty? Empty28/9/2011, 14:00

Helli napsal:
Mám podobný názor, největší boom umělých nehtů je dávno pryč. Ovšem hodně záleží na vkusu ženy, která si nechá nehty dělat. Já měla "gelovky" 3x, pokaždé mi manikérka nutila kamínky, malůvky, já jí to musela vždy rozmlouvat a nakonec jsem odcházela jenom s francií. Jinak se mi takové nehty už hnusí, protože stačí málo a sklouzne to k přeplácaným drápům. Když mi v salonu ukazovala paní děsy, co si zákaznice diktují, tak jsem se málem vyvrátila, berušky, včeličky, srdíčka. Moje kamarádka je kuchařka a když jsem ji viděla, jak obaluje řízky a za metrovýma pařátama má strouhanku, mouku a bůh ví co, tak jsem ji málem vzala paličkou po hlavě.
Takže já už bych si nikdy nehty udělat nenechala, nejde o to, že to není "v kurzu" ale vadí mi to odrůstání, nešikovnost většiny dam, které by se tím neměli vůbec živit atd.
Ale chápu, že slečny, kterým nehty nerostou chtějí mít hezké ruce sunny

Helli, chválím profilovku Smile

Já jsem před lety taky propadla "kouzlu" gelových nehtů. Prošla jsem si jak úletama, tak i celkem střízlivejma kreacema. Byla jsem ale právě taky dost nespokojená s prací nehtařek, tak jsem si pak začala dělat gelovky sama. Vždycky jsem je ale měla krátký a potažený jenom vlastní nehty, aspoň to mě omlouvá Very Happy

Teď už bych do gelovek nešla ani náhodou a mám pocit, že je vídám čím dál tím méně. Nejradši mám svoje kratší, nalakovaný nehty.

Ale chápu holky/ženský, který je mají z důvodu, že jejich vlastní nehty jsou opravdu strašný. Třeba moje máma – krátký, lámající se a třepící se nehty, kterejm za celej život nepomohlo prostě nic. Díky gelovkám si na "starý kolena" konečně užívá nehty a zvedlo jí to sebevědomí. Mívá jenom bílou francii a v tomhle případě to vypadá opravdu líp, než její přírodní nehty.

Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
Michelle

Michelle

Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?   Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty? Empty28/9/2011, 15:55

No holky, ony se dají docela "zprasit" i vlastní přírodní nehty, když na to nakreslíte berušky, medvídky a kdo ví co ještě Laughing
Gelovky nevlastním, ale pokud se zdobení nepřežene a nebo tvar nehtu nevypadá jako lopata(ano i takové jsem viděla), tak se nad tím nepozastavuju.
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?   Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty? Empty28/9/2011, 16:42

Děkuji Lucy, rockabilly, pin up girl a všechno kolem toho hrozně miluju !

Jinak máte pravdu holky, nejvíc záleží na šikovnosti nehtařky. Bohužel jsem se vždy setkala s krtkovskýma pařátama. Pokuď si někdo celý život nehty hryže nebo jednoduše nerostou, tak je určitě lepší na to hodit gel.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?   Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty? Empty

Návrat nahoru Goto down

Líbí se vám ještě gelové / akrylové dlouhé nehty?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Výživa na nehty
» Nehty od Vietnamců
» Čím jste si dneska nalakovaly nehty?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: KOSMETIKA :: Ruce a Nehty / péče, laky, gelové nehty.../-
Přejdi na: