kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 25/9/2011, 13:28 | |
| Už hodně dlouhou dobu jsem četla o úspěších v léčbě akné pomocí vitamínu B5 ve vysoké koncentraci (1 tableta 500 mg), s tím, že denně se užívá až 10 tablet. Donedávna v ČR ještě k nesehnání, jediná možnost byla objednání ze zahraničí. Nyní ho můžete sehnat na stránkách aknevitamin.cz. Konečně mám svojí Bé pětku doma a vkládám do ní velký naděje. Užívám od včerejška a budu vás informovat o průběhu "léčby" A samozřejmě tu uvítáme vaše zkušenosti! | |
| | | Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 27/9/2011, 19:32 | |
| To mě zajímá, nezapomeň pak aktualizovat | |
| | | Lucy Adminka
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 2/10/2011, 19:34 | |
| Jestli z vás holky někdo B5 zkoušel, nenastalo u vás zezačátku přechodný zhoršení pleti? Protože to se teď u mě právě děje, a doufám, že je to přechodný... | |
| | | Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 3/10/2011, 17:41 | |
| někde to píšou, že se to stává..., ale u mě ne... | |
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 3/10/2011, 17:42 | |
| Já to teď neberu, nejsou finance na všechno hnedka ale brala jsem pak jen tak, jak se mi chtělo...a pak třeba jednu...kolik bereš? | |
| | | Lucy Adminka
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 3/10/2011, 18:21 | |
| 2g, 2 tablety ráno, 2 večer... A pleť mám děsnou | |
| | | Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 3/10/2011, 19:59 | |
| - Lucy napsal:
- 2g, 2 tablety ráno, 2 večer... A pleť mám děsnou
A není to alergická reakce? Dočetla jsem se, že může být. Asi bych to být Tebou radši přestala brát... | |
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 3/10/2011, 20:57 | |
| - Lucy napsal:
A bereš ještě něco? nebo nemáš teď velkej stres? U mě je to hodně i o životní fázi, stresu atd... | |
| | | Lucy Adminka
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 3/10/2011, 22:01 | |
| - Lourdes napsal:
- Lucy napsal:
A bereš ještě něco? nebo nemáš teď velkej stres? U mě je to hodně i o životní fázi, stresu atd... Jo, stres by byl – nová práce, to asi stačí Ale já se stresuju víceméně pořád, teď to není o moc horší. A alergická reakce to asi nebude, jsou to prachobyčejný beďary Tak nevím, jestli nějakou dobu ještě počkat, nebo tu dávku zkusit ještě zvýšit? | |
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 4/10/2011, 18:09 | |
| - Lucy napsal:
- Lourdes napsal:
- Lucy napsal:
A bereš ještě něco? nebo nemáš teď velkej stres? U mě je to hodně i o životní fázi, stresu atd... Jo, stres by byl – nová práce, to asi stačí Ale já se stresuju víceméně pořád, teď to není o moc horší. A alergická reakce to asi nebude, jsou to prachobyčejný beďary Tak nevím, jestli nějakou dobu ještě počkat, nebo tu dávku zkusit ještě zvýšit? Lucy, napiš té slečně/paní, co to prodává. Je velice ochotná a lidská. Poradí Ti, když jí to objasníš a můžete být i v kontaktu. Ona sama to bere. | |
| | | Lorien
Kolik jsem toho napsal/a : 1 Odkdy jsem v Budoáru : 02. 08. 12
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) 2/8/2012, 20:54 | |
| Ahoj, tak jak to dopadlo? Zlepšila se ti pleť? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) | |
| |
| | | | Vitamin B5 (Pantothenic acid – Kyselina pantothenová) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|