Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Akné v dospělosti

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

Akné v dospělosti Empty
PříspěvekPředmět: Akné v dospělosti   Akné v dospělosti Empty21/9/2011, 20:01

Co Vám pomohlo? (kosmetika, dieta, vitamíny...)

Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
Michell

Michell

Kolik jsem toho napsal/a : 90
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

Akné v dospělosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akné v dospělosti   Akné v dospělosti Empty22/9/2011, 06:21

Mně pomohl Lush!
Já neměla pupínky v pubertě( ne nějak moc) a pak najednou se mi objevilo akné, které nemizelo..Prostě nad pravým obočím jsem měla pupínky, které se pořád obnovovaly.. Objednala jsem si od Lush Mask of magnaminty a Angels of bare skin a mám pokoj.. Teď mi vyskáče tak jeden, když mám své dny a ani to není pravidlem.. Navíc strašně rychle hned zmizí..
Návrat nahoru Goto down
Artemis
Moderátorka
Moderátorka
Artemis

Kolik jsem toho napsal/a : 3
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

Akné v dospělosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akné v dospělosti   Akné v dospělosti Empty25/9/2011, 09:42

Akné v dospělosti má většinou příčiny hormonální, ale mě osobně (paradoxně confused ) vyskákalo po biosilu. Takže i na braní vitamínů pozor.
Návrat nahoru Goto down
Křižík

Křižík

Kolik jsem toho napsal/a : 22
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

Akné v dospělosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akné v dospělosti   Akné v dospělosti Empty26/10/2011, 21:49

Pomohla mi kosmetika UNT, konkrétně Acne Med ráno a večer na celý obličej a Acne Clear lokálně na pupínky. Teď už používám jen Pore Refiner na rozšířené póry a občas Acne Clear na pupínek. Ještě jsem měla pleťovou vodu, ale já pleťové vody používám obecně nerada, takže ta mi stojí ve skříňce.
Návrat nahoru Goto down
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

Akné v dospělosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akné v dospělosti   Akné v dospělosti Empty27/10/2011, 19:10

Křižík napsal:
Pomohla mi kosmetika UNT, konkrétně Acne Med ráno a večer na celý obličej a Acne Clear lokálně na pupínky. Teď už používám jen Pore Refiner na rozšířené póry a občas Acne Clear na pupínek. Ještě jsem měla pleťovou vodu, ale já pleťové vody používám obecně nerada, takže ta mi stojí ve skříňce.

A kde UNT kupuješ, přes net? Dá se sehnat i v nějakých kamenných prodejnách?
Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
Křižík

Křižík

Kolik jsem toho napsal/a : 22
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

Akné v dospělosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akné v dospělosti   Akné v dospělosti Empty28/10/2011, 17:52

V kamenných prodejnách ho asi nemají, objednávám si ho přímo u výrobce v zahraničí nebo ho tady prodává internetový obchod Abby kosmetika.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Akné v dospělosti Empty
PříspěvekPředmět: Re: Akné v dospělosti   Akné v dospělosti Empty

Návrat nahoru Goto down

Akné v dospělosti
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: KOSMETIKA :: Akné a jiné dermatologické problémy-
Přejdi na: