kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Akné v dospělosti | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Akné v dospělosti 21/9/2011, 20:01 | |
| Co Vám pomohlo? (kosmetika, dieta, vitamíny...)
| |
| | | Michell
Kolik jsem toho napsal/a : 90 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Akné v dospělosti 22/9/2011, 06:21 | |
| Mně pomohl Lush! Já neměla pupínky v pubertě( ne nějak moc) a pak najednou se mi objevilo akné, které nemizelo..Prostě nad pravým obočím jsem měla pupínky, které se pořád obnovovaly.. Objednala jsem si od Lush Mask of magnaminty a Angels of bare skin a mám pokoj.. Teď mi vyskáče tak jeden, když mám své dny a ani to není pravidlem.. Navíc strašně rychle hned zmizí.. | |
| | | Artemis Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 3 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Akné v dospělosti 25/9/2011, 09:42 | |
| Akné v dospělosti má většinou příčiny hormonální, ale mě osobně (paradoxně ) vyskákalo po biosilu. Takže i na braní vitamínů pozor. | |
| | | Křižík
Kolik jsem toho napsal/a : 22 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11
| Předmět: Re: Akné v dospělosti 26/10/2011, 21:49 | |
| Pomohla mi kosmetika UNT, konkrétně Acne Med ráno a večer na celý obličej a Acne Clear lokálně na pupínky. Teď už používám jen Pore Refiner na rozšířené póry a občas Acne Clear na pupínek. Ještě jsem měla pleťovou vodu, ale já pleťové vody používám obecně nerada, takže ta mi stojí ve skříňce. | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Akné v dospělosti 27/10/2011, 19:10 | |
| - Křižík napsal:
- Pomohla mi kosmetika UNT, konkrétně Acne Med ráno a večer na celý obličej a Acne Clear lokálně na pupínky. Teď už používám jen Pore Refiner na rozšířené póry a občas Acne Clear na pupínek. Ještě jsem měla pleťovou vodu, ale já pleťové vody používám obecně nerada, takže ta mi stojí ve skříňce.
A kde UNT kupuješ, přes net? Dá se sehnat i v nějakých kamenných prodejnách? | |
| | | Křižík
Kolik jsem toho napsal/a : 22 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11
| Předmět: Re: Akné v dospělosti 28/10/2011, 17:52 | |
| V kamenných prodejnách ho asi nemají, objednávám si ho přímo u výrobce v zahraničí nebo ho tady prodává internetový obchod Abby kosmetika. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Akné v dospělosti | |
| |
| | | | Akné v dospělosti | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|