kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Váš oblíbený sport :) | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Michell
Kolik jsem toho napsal/a : 90 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Váš oblíbený sport :) 21/9/2011, 05:27 | |
| Holky co cvičíte? Co Vás baví ? Já teď začla chodit na Movido..a zatím se mi to zdá super | |
| | | Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Váš oblíbený sport :) 22/9/2011, 11:26 | |
| Ehm, já jsem docela lemra líná , nebo spíš ani na to nemám čas - buď vyřizuju něco pracovního, nebo lítám po nákupech (ale to je přece taky sport! ). Naštěstí máme ale velkého psa, který vyžaduje hodně pohybu, takže poslední měsíce s ním chodím běhat do parku, když se mi nechce, jde běhat muž Občas zajdu na zumbu, ale to je tak asi vše. | |
| | | Michelle
Kolik jsem toho napsal/a : 39 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11
| Předmět: Re: Váš oblíbený sport :) 27/9/2011, 14:01 | |
| Já jsem taky líná jako veš. Nechápu ty ženy, co miluj sport a bez sportovní aktivity minimálně 9xtýdně se cítí být bez energie. Stejně je podezřívám, že lžou ale co není snesu, tak to je pilates,posilování na vibrační plošině a z "domácích" cvičení je super Cindy Crawford. Její cvičení rychle uteče a je efektivní | |
| | | Helli
Kolik jsem toho napsal/a : 39 Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11
| Předmět: Re: Váš oblíbený sport :) 28/9/2011, 16:52 | |
| Holky já jsem typickej antitalent na cvičení. Kolečkový brusle ve sklepě opletený pavučinama, rotoped slouží jako věšák na oblečení, když jdu na bazén, tak sedím na okraji a civím na ostatní, sporttestr je taky někde hluboko v krabici. Já chci cvičit, opravdu jo, ale nejde to Jediný co mě baví je rychlá chůze ! | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| Předmět: Re: Váš oblíbený sport :) 28/9/2011, 17:19 | |
| Jedinej sport, kterej snesu, je tanec, konkrétně salsa. Musí mě to prostě bavit a pak zapomenu i na to utrpení – že se vlastně hejbu Co jde úplně mimo mý chápání je třeba takovej spinning, tupě šlapat ve skupině na rotopedu, do rytmu tucání a zepředu na mě bude nějakej šašek pokřikovat "a jedeméééé, teď do kopečkááá" uááááá! | |
| | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Váš oblíbený sport :) | |
| |
| | | | Váš oblíbený sport :) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|