Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Váš oblíbený sport :)

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Michell

Michell

Kolik jsem toho napsal/a : 90
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

Váš oblíbený sport :) Empty
PříspěvekPředmět: Váš oblíbený sport :)   Váš oblíbený sport :) Empty21/9/2011, 05:27

Holky co cvičíte? Co Vás baví ? Smile
Já teď začla chodit na Movido..a zatím se mi to zdá super Smile
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený sport :)   Váš oblíbený sport :) Empty22/9/2011, 11:26

Ehm, já jsem docela lemra líná Very Happy , nebo spíš ani na to nemám čas - buď vyřizuju něco pracovního, nebo lítám po nákupech (ale to je přece taky sport! Very Happy ). Naštěstí máme ale velkého psa, který vyžaduje hodně pohybu, takže poslední měsíce s ním chodím běhat do parku, když se mi nechce, jde běhat muž Very Happy Občas zajdu na zumbu, ale to je tak asi vše.
Návrat nahoru Goto down
Michelle

Michelle

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený sport :)   Váš oblíbený sport :) Empty27/9/2011, 14:01

Já jsem taky líná jako veš. Nechápu ty ženy, co miluj sport a bez sportovní aktivity minimálně 9xtýdně se cítí být bez energie. Stejně je podezřívám, že lžou Laughing ale co není snesu, tak to je pilates,posilování na vibrační plošině a z "domácích" cvičení je super Cindy Crawford. Její cvičení rychle uteče a je efektivní
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený sport :)   Váš oblíbený sport :) Empty28/9/2011, 16:52

Holky já jsem typickej antitalent na cvičení. Kolečkový brusle ve sklepě opletený pavučinama, rotoped slouží jako věšák na oblečení, když jdu na bazén, tak sedím na okraji a civím na ostatní, sporttestr je taky někde hluboko v krabici.
Já chci cvičit, opravdu jo, ale nejde to Very Happy Jediný co mě baví je rychlá chůze !
Návrat nahoru Goto down
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený sport :)   Váš oblíbený sport :) Empty28/9/2011, 17:19

Jedinej sport, kterej snesu, je tanec, konkrétně salsa. Musí mě to prostě bavit a pak zapomenu i na to utrpení – že se vlastně hejbu Very Happy

Co jde úplně mimo mý chápání je třeba takovej spinning, tupě šlapat ve skupině na rotopedu, do rytmu tucání a zepředu na mě bude nějakej šašek pokřikovat "a jedeméééé, teď do kopečkááá" uááááá!
Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený sport :)   Váš oblíbený sport :) Empty28/9/2011, 17:20

Helli napsal:
Holky já jsem typickej antitalent na cvičení. Kolečkový brusle ve sklepě opletený pavučinama, rotoped slouží jako věšák na oblečení, když jdu na bazén, tak sedím na okraji a civím na ostatní, sporttestr je taky někde hluboko v krabici.
Já chci cvičit, opravdu jo, ale nejde to Very Happy Jediný co mě baví je rychlá chůze !

Já mám na rotopedu zavěšený kabelky, taky výborný využití Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Váš oblíbený sport :)   Váš oblíbený sport :) Empty

Návrat nahoru Goto down

Váš oblíbený sport :)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: LIFESTYLE :: Sport / pohyb-
Přejdi na: