Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

ALVERDE (dm drogerie)

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

Kolik jsem toho napsal/a : 97
Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11

ALVERDE (dm drogerie) Empty
PříspěvekPředmět: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty18/9/2011, 13:07

Vaše zkušenosti s Alverde...
Návrat nahoru Goto down
http://lucysboudoir.blogspot.com/
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

Kolik jsem toho napsal/a : 108
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

PříspěvekPředmět: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty27/9/2011, 18:56

Tak já si zakoupila hypoalergení tekuté oční linky...zpočátku super, ale pak mi přišly, že nemají už tak dobrou konzistenci, moc nemalovaly a nebyly takové jako na začátku...a to pdotýkám cca do 14 dnů. Takže Miss Sporty mi pak přišly lepší, i když nemají nálepku "přírodní".
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

PříspěvekPředmět: Re: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty28/9/2011, 17:47

Máte někdo zkušenost s Alverde odličovací vodou s mořskými řasami?
Návrat nahoru Goto down
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

PříspěvekPředmět: Re: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty28/9/2011, 18:02

Karolka napsal:
Máte někdo zkušenost s Alverde odličovací vodou s mořskými řasami?

Já, já, já! Smile Alkoholu se v ní neboj, nevysušuje. Moc vábně nevoní, ale byla jsem s ní spokojená. Lepší se mi ale zdá ta s růží.
Návrat nahoru Goto down
misty87

misty87

Kolik jsem toho napsal/a : 22
Odkdy jsem v Budoáru : 04. 10. 11

PříspěvekPředmět: Re: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty4/10/2011, 15:23

Tak od Alverde jsem maximálně spokojená a odličovacím mlékem s růží. Kam se hrabe micelárka... A u ségry jsem vyzkoušela i pleťovou vodu ze stejné řady a už ji mám doma taky, protože je taktéž vynikající. Na čištění je dobrá i ta pěna pro citlivou pleť.
Na pleť používám ještě matující krém, krém na citlivou pleť a sérum na pleť s alpskou růží (střídám s pánským after shave fluidem).
Dál mám vyzkoušeno pár šamponů a kondicionérů a s těmi jsem taky poměrně spokojená a nemám potřebu hledat něco jiného.
Ještě mi vyhovuje i jejich sprchový gel na ultra citlivou pleť, protože nevysušuje. Ale na zimu stejně asi pořídím spíš nějaký sprchový olej od Saloosu.
No abych to shrnula...Aleverde mám ráda a ještě radši mám ceny jejich výrobků. Very Happy Používám totiž téměř výhradně přírodní kosmetiku a objednávat to pokaždé odněkud z netu by mě zruinovalo.
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

PříspěvekPředmět: Re: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty4/10/2011, 18:27

Dneska jsem zakoupila v mé drogérkové mánii taky minerální make-up od Alverde za 99 Kč...zaujalo mě, jak je tam napsaný, že je testovaná ta snášenlivost atd...měli poslední v tom odstínu 01 Very Happy akorát tak pro mě...a jak make up už nějakej čas nepoužívám...(máznu místy korektor), tak jsem se rozhodla, že takto to bude pro pleť lepší, a navíc taková ochrana...Takže dám vědět zítra... Kdyžtak máte/měla jste ho některá?
Návrat nahoru Goto down
Lucy
Adminka
Adminka
Lucy

PříspěvekPředmět: Re: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty4/10/2011, 19:27

Lourdes napsal:
Dneska jsem zakoupila v mé drogérkové mánii taky minerální make-up od Alverde za 99 Kč...zaujalo mě, jak je tam napsaný, že je testovaná ta snášenlivost atd...měli poslední v tom odstínu 01 Very Happy akorát tak pro mě...a jak make up už nějakej čas nepoužívám...(máznu místy korektor), tak jsem se rozhodla, že takto to bude pro pleť lepší, a navíc taková ochrana...Takže dám vědět zítra... Kdyžtak máte/měla jste ho některá?

Já ho mám a v současný době používám. Jsem s ním spokojená, je to dobrá koupě Smile
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

PříspěvekPředmět: Re: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty4/10/2011, 21:29

Lucy napsal:
Lourdes napsal:

Já ho mám a v současný době používám. Jsem s ním spokojená, je to dobrá koupě Smile

Jé, tak to jsi mě potěšila... Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: ALVERDE (dm drogerie)   ALVERDE (dm drogerie) Empty

Návrat nahoru Goto down

ALVERDE (dm drogerie)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» ALTERRA (drogerie Rossmann)
» Dobrá tvářenka z drogerie