Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Kosmetické štětce

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty13/9/2011, 12:21

Štětce, se kterými vytvoříte precizní nalíčení. Značky, typy, názvy štětců...
Návrat nahoru Goto down
Křižík

Křižík

Kolik jsem toho napsal/a : 22
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty27/9/2011, 12:53

Používám štětce od Everyday Minerals a od Ecotools. Mám od nich skoro všechno, co dělají, typy si můžete prohlédnout tady: (takže link nemůžu dát, mluví to na mně anglicky, čemuž nerozumím, asi tu nejsem dost dlouho...),
jen tvářenku nepoužívám. Jsou to ty nejjemnější štětce, které jsem kdy poznala, EDM mám asi o kapku víc radši, ale třeba Ecotools dělají takovou sadu miništětečků, které mám také, popsala jsem si je a mám každý na jinou barvu - na béžové, hnědé, modré, zelené oční stíny... Vůbec nepouští chloupky. Jednou jsem koupila kabuki vysunovací v Sephoře a na obličeji po něm zůstávaly černé chlupy, tak hned letěl. Na EDM a Ecotools nedám dopustit.
Návrat nahoru Goto down
Michelle

Michelle

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty27/9/2011, 14:21

I když je toho internet plný, tak kvalitní štětce jsou od Elfu z řady studio . A za tu cenu...
Návrat nahoru Goto down
ShoesManiac

ShoesManiac

Kolik jsem toho napsal/a : 7
Odkdy jsem v Budoáru : 26. 10. 11

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty26/10/2011, 10:32

Michelle napsal:
I když je toho internet plný, tak kvalitní štětce jsou od Elfu z řady studio . A za tu cenu...
S tím naprosto souhlasím. Mám štětec na make-up a pudr.
Měkkoučké, nepelichají, prostě krása.
Návrat nahoru Goto down
Jasmine

Jasmine

Kolik jsem toho napsal/a : 34
Odkdy jsem v Budoáru : 28. 09. 11

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty27/10/2011, 07:58

Mám doma štětce od essence a elfu (studio a mineral řada) a za tu cenu jsem s nimi velmi spokojená. Možná kdybych měla možnost vyzkoušet nějaké skutečně drahé štětce, tak bych změnila názor, ale... A pak mám doma jeden od Beauty Strokes, a i když byl dražší než ostatní, tak mně připadá srovnatelný.
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty27/10/2011, 09:15

Já mám doma takový štětcový mix - M.A.C, EDM, Bobbi Brown a dva taky od elfu. No, celkově můžu říct, že nějaký extra rozdíl mezi nimi není. Žádný mi nepelíchá, jemné jsou všechny, takže jsem spokojená.
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty27/10/2011, 09:16

ShoesManiac
My tu máme tu úžasnou a krásnou ShoesManiac z Omlazení???
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Kosmetické štětce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kosmetické štětce   Kosmetické štětce Empty

Návrat nahoru Goto down

Kosmetické štětce
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: KOSMETIKA :: Líčení / make-up-
Přejdi na: