kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Kosmetické štětce | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Kosmetické štětce 13/9/2011, 12:21 | |
| Štětce, se kterými vytvoříte precizní nalíčení. Značky, typy, názvy štětců... | |
| | | Křižík
Kolik jsem toho napsal/a : 22 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetické štětce 27/9/2011, 12:53 | |
| Používám štětce od Everyday Minerals a od Ecotools. Mám od nich skoro všechno, co dělají, typy si můžete prohlédnout tady: (takže link nemůžu dát, mluví to na mně anglicky, čemuž nerozumím, asi tu nejsem dost dlouho...), jen tvářenku nepoužívám. Jsou to ty nejjemnější štětce, které jsem kdy poznala, EDM mám asi o kapku víc radši, ale třeba Ecotools dělají takovou sadu miništětečků, které mám také, popsala jsem si je a mám každý na jinou barvu - na béžové, hnědé, modré, zelené oční stíny... Vůbec nepouští chloupky. Jednou jsem koupila kabuki vysunovací v Sephoře a na obličeji po něm zůstávaly černé chlupy, tak hned letěl. Na EDM a Ecotools nedám dopustit. | |
| | | Michelle
Kolik jsem toho napsal/a : 39 Odkdy jsem v Budoáru : 27. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetické štětce 27/9/2011, 14:21 | |
| I když je toho internet plný, tak kvalitní štětce jsou od Elfu z řady studio . A za tu cenu... | |
| | | ShoesManiac
Kolik jsem toho napsal/a : 7 Odkdy jsem v Budoáru : 26. 10. 11
| Předmět: Re: Kosmetické štětce 26/10/2011, 10:32 | |
| - Michelle napsal:
- I když je toho internet plný, tak kvalitní štětce jsou od Elfu z řady studio . A za tu cenu...
S tím naprosto souhlasím. Mám štětec na make-up a pudr. Měkkoučké, nepelichají, prostě krása. | |
| | | Jasmine
Kolik jsem toho napsal/a : 34 Odkdy jsem v Budoáru : 28. 09. 11
| Předmět: Re: Kosmetické štětce 27/10/2011, 07:58 | |
| Mám doma štětce od essence a elfu (studio a mineral řada) a za tu cenu jsem s nimi velmi spokojená. Možná kdybych měla možnost vyzkoušet nějaké skutečně drahé štětce, tak bych změnila názor, ale... A pak mám doma jeden od Beauty Strokes, a i když byl dražší než ostatní, tak mně připadá srovnatelný. | |
| | | Alessandrita Moderátorka
| Předmět: Re: Kosmetické štětce 27/10/2011, 09:15 | |
| Já mám doma takový štětcový mix - M.A.C, EDM, Bobbi Brown a dva taky od elfu. No, celkově můžu říct, že nějaký extra rozdíl mezi nimi není. Žádný mi nepelíchá, jemné jsou všechny, takže jsem spokojená. | |
| | | Alessandrita Moderátorka
| Předmět: Re: Kosmetické štětce 27/10/2011, 09:16 | |
| ShoesManiac My tu máme tu úžasnou a krásnou ShoesManiac z Omlazení??? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Kosmetické štětce | |
| |
| | | | Kosmetické štětce | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |