Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
misty87

misty87

Kolik jsem toho napsal/a : 22
Odkdy jsem v Budoáru : 04. 10. 11

Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči Empty
PříspěvekPředmět: Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči   Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči Empty19/10/2011, 16:42

Potřebovala bych nějakou náhradu za Manhattan X-ACT Eyeliner, se kterým jsem nadmíru spokojená a bohužel už u nás nejde sehnat.
Kreslím si horní vnitřní linku - waterline, takže potřebuji nějakou měkkou tužku, která vydrží uvnitř oka a neotiskuje se na spodní waterline.
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči   Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči Empty20/10/2011, 12:42

Mám dobrou zkušenost s vysouvací od elfa nebo všeobecně tužky od Bourjois.
Návrat nahoru Goto down
bezšminekaniskošem
Moderátorka
Moderátorka
bezšminekaniskošem

Kolik jsem toho napsal/a : 49
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči   Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči Empty6/1/2012, 18:26

pokud chceš hoodně sytou černou tužku tak nejlepší je od MAC...STILLA...nebo ,tu mám já od Bourjois dřevěná..ta je taky hodně sytá pigmentovaná...narozdíl od těch od Salvette atd...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči   Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči Empty

Návrat nahoru Goto down

Voděodolná/dlouhodržící tužka na oči
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: KOSMETIKA :: Líčení / make-up-
Přejdi na: