kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá... |
|
| Čištění pleti | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Alessandrita Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 152 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| | | | Lucy Adminka
Kolik jsem toho napsal/a : 97 Odkdy jsem v Budoáru : 11. 09. 11
| | | | Alessandrita Moderátorka
| Předmět: Re: Čištění pleti 13/9/2011, 15:42 | |
| Takže: ČistítkaHerbalism Dark Angels Fresh Farmacy (vše Lush) Pleťové vodyTea Tree Water od Lush MaskyMask of Magnaminty od Lush handmade z mléka a medu nebo kvasnic | |
| | | Michell
Kolik jsem toho napsal/a : 90 Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Čištění pleti 16/9/2011, 14:39 | |
| Takže já si čistím ksichtítk : Herbalism Angels on bare skin Fresh FArmacy vše od Lush maska Mask of magnaminty Nebo domácí medová..Kdysi jsem dávala i kvasnicovou, ale po tom co jsem se osypala a vypadala jsem, že příšerně neriskuji. A to stejné heřmánek- taky mám po něm fleky.. Ovšem ty narozdíl od těch pokvasnicových hned zmizí Teď jsem v práci objevila kosmetiku Olay a od ní používám denní a noční krém a serum a jsem spokojená | |
| | | Lourdes Moderátorka
Kolik jsem toho napsal/a : 108 Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Čištění pleti 27/9/2011, 20:27 | |
| Já pužívám teď asi dva, tři měsíce Ryor - tonikum a pěnu, ale přemýšlím docela o změně, protože je fajn a nijak neuškodí, ale zázraky velké taky nevidím. A jak tu chválíte ten Lush, docela by mě to zajímalo. Kde ho kupujete? Jinak mám ještě matující, ale příjemný krém bio se zinkem od Syncare, takže když mám někde suché místo (třeba nos), tak potírám tímto. A pod make up (nebo spíš korektor) používám kolagen Platinum. | |
| | | Alessandrita Moderátorka
| Předmět: Re: Čištění pleti 27/9/2011, 21:11 | |
| - Karolka napsal:
- Já pužívám teď asi dva, tři měsíce Ryor - tonikum a pěnu, ale přemýšlím docela o změně, protože je fajn a nijak neuškodí, ale zázraky velké taky nevidím. A jak tu chválíte ten Lush, docela by mě to zajímalo. Kde ho kupujete? Jinak mám ještě matující, ale příjemný krém bio se zinkem od Syncare, takže když mám někde suché místo (třeba nos), tak potírám tímto. A pod make up (nebo spíš korektor) používám kolagen Platinum.
www.lush.cz, ale znám spoustu holek, co objednávají hromadně z Anglie, protože to vyjde o dost levněji. | |
| | | tyweee
Kolik jsem toho napsal/a : 7 Odkdy jsem v Budoáru : 12. 09. 11
| Předmět: Re: Čištění pleti 3/3/2012, 17:06 | |
| Ahoj, já mám rada Biodermu, nebo pro mastnou plet od Loreal | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Čištění pleti | |
| |
| | | | Čištění pleti | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru