Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Vaše zkušenosti s laky na vlasy

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

Kolik jsem toho napsal/a : 108
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

Vaše zkušenosti s laky na vlasy Empty
PříspěvekPředmět: Vaše zkušenosti s laky na vlasy   Vaše zkušenosti s laky na vlasy Empty30/9/2011, 06:24

Jaké jsou vaši oblíbenci, a které u vás propadly?

Já mám teď Got 2 be Sparkling...u těch drogérkových patří k těm dražším, ale pokud není na akci, pak se dá sehnat tak za 119 Kč, a to už je za tu velikost v pohodě...má být rochu fixační plus dodat lesk a docela mi hezky voní, takže jsem i pro to přeláknutí ofiny spokojená. Mamka teď koupila nějakej z těch zelených Garnierů - volume a fixace číslo 4, zkusila jsem zatím jednou...nemá takovej ten typickej smrad laku, ale nevím, jestli je nějak extra dobrej, ještě nemůžu moc posoudit.

Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

Kolik jsem toho napsal/a : 90
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Vaše zkušenosti s laky na vlasy   Vaše zkušenosti s laky na vlasy Empty30/9/2011, 06:39

Po všem možném jsem skončila zase u Taft.. Ten zelený Garnier mi strašně smrděl..fuj Smile Včera jsem si koupila červený taft s leskem, tak pak poreferuji.. Ale jsem s těmi laky vážně spokojená..
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Vaše zkušenosti s laky na vlasy   Vaše zkušenosti s laky na vlasy Empty30/9/2011, 07:13

Já používám buď černý Taft (z drogérkových podle mě nejlepší) nebo L'Oreal Indestructible.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vaše zkušenosti s laky na vlasy   Vaše zkušenosti s laky na vlasy Empty

Návrat nahoru Goto down

Vaše zkušenosti s laky na vlasy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přípravky na vlasy LUSH
» Vaše barva vlasů :)
» Dobré přípravky na vlasy z drogerie
» Barvy na vlasy
» Vaše oblíbená značka, obchod?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: KOSMETIKA :: Péče o vlasy / šampony, balzámy, styling /-