Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kosmetika / móda / vztahy / vše, co Vás zajímá...

PřihlášeníPřihlášení  RegistraceRegistrace  PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  

Kabelky Paul's boutique

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

Kolik jsem toho napsal/a : 108
Odkdy jsem v Budoáru : 24. 09. 11

Kabelky Paul's boutique Empty
PříspěvekPředmět: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 18:33

Zamilovala jsem se a očekávám Vánoční čas...říká se, že už to má každej...ale já ji v Brně snad ještě nepotkala...chtěla bych Maisy nude. Akorát jsem zvědavá, kde ji eventuelně nakoupím, když ze zahraničí to neumím a jsem na to levá a na českým netu jsou předražený...
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

Kolik jsem toho napsal/a : 90
Odkdy jsem v Budoáru : 13. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 19:12

Tu chci taky ! !!!! Very Happy tak máme něco společného Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

Kolik jsem toho napsal/a : 152

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 19:30

já Maisy nude mám, heč Very Happy Koupila jsem ji na www.asos.com. Budu z Asosu objednávat i další věci, takže kdyby Maisy některá z vás nutně potřebovala, můžu Vám ji přihodit k sobě do košíku.
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 19:38

To by bylo výborný! Smile
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 19:39

Michell napsal:
To by bylo výborný! Smile
Ráda pomůžu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 19:45

Alessko koukala jsem a buď jsem slepá nebo nude nemají :/
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 19:48

Michell napsal:
Alessko koukala jsem a buď jsem slepá nebo nude nemají :/
Máš pravdu, momentálně ne. Ale jak už tak Asos znám, za chvíli tam bude zase, takže nezoufej.
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 19:50

dobře:) Aspoň mi dojde výplata Smile
A seš s ní spokojená ? Není to úplnej šmejd ? Smile
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 20:05

Michell napsal:
dobře:) Aspoň mi dojde výplata Smile
A seš s ní spokojená ? Není to úplnej šmejd ? Smile
V pohodě, myslím, že cena kvalitě celkem odpovídá.
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 20:27

Holky, ale já budu moct až za měsíc tak Sad strašně ráda bych někoho využila v tomto Laughing protože jsem fakt lemra na to! Tak až budeš objednávat i později někdy od října do Vánoc, určo dej vědět! Budu mít velikááánskou radost. flower
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty29/9/2011, 20:33

Karolka napsal:
Holky, ale já budu moct až za měsíc tak Sad strašně ráda bych někoho využila v tomto Laughing protože jsem fakt lemra na to! Tak až budeš objednávat i později někdy od října do Vánoc, určo dej vědět! Budu mít velikááánskou radost. flower
V pohodě. Já tam zatím nic tak urgentně nepotřebuju, takže můžu obj, až nám to bude všem vyhovovat.
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty30/9/2011, 05:41

Alessandrita napsal:
Karolka napsal:
V pohodě. Já tam zatím nic tak urgentně nepotřebuju, takže můžu obj, až nám to bude všem vyhovovat.

Super! Jsi sunny .
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty12/10/2011, 12:08

Holky, kdyby jste objednávali, tak se ráda přidám !
Taky jsem četla, že kabelky Paul´s boutique už má každá druhá, ale dovolím si nesouhlasit. Nejčastěji se pohybuju v Brně a Ostravě a ještě jsem tuto kabelku na nikom neviděla cyclops
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty12/10/2011, 12:24

Já určitě z Asosu objednávat budu, tipuju, že tak za 1-2 měsíce, takže jak jsem psala, klidně Vám ji můžu vzít (i cokoliv jiného) a samozřejmě bez provize nebo jiných kravinek Very Happy, akorát poštu po ČR.
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty12/10/2011, 12:33

Akorát teda doufám, že do tý doby, než budu objednávat, klesne libra a naši nude Maisy naskladní, zatím je tam jenom černá.
Návrat nahoru Goto down
Jasmine

Jasmine

Kolik jsem toho napsal/a : 34
Odkdy jsem v Budoáru : 28. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty12/10/2011, 14:34

Taky bych se moc ráda přidala Smile Nemám ebosovanou kartu a tak na asos vždycky jenom smutně koukám, mají tam krásné věci a levnější než tady Sad
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty12/10/2011, 15:56

A sakra, tak to mi přijde domů asi hodně velký balík Very Happy Very Happy Very Happy

V pohodě, klidně Cool
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty12/10/2011, 16:06

já si myslela, že tam bude víc značek..Ale z těch značek kabelek jich ani moc neznám.. Jsi strašně zlatá Alessko ! :-)
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Kolik jsem toho napsal/a : 39
Odkdy jsem v Budoáru : 20. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty12/10/2011, 16:30

Tak to bude bezva holký I love you Hlavně jsem zvědavá na kvalitu.
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty13/10/2011, 09:31

Taky se těším na moji první Maisy! Jsi hodná! flower
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty27/10/2011, 12:15

Holky, naskladnili nude Maisy!

Příští měsíc, někdy po 10., budu zřejmě objednávat. Můžete se mi kdyžtak přihlásit do SZ, kdo něco budete chtít, ať vím, do čeho jdu Very Happy Pošlu Vám podrobnosti ohledně placení a tak Cool
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty27/10/2011, 12:36

A taky asi budu objednávat z www.newlook.com. Tam je poštovné 9 liber, takže by se to rozpočítalo.
Návrat nahoru Goto down
Lourdes
Moderátorka
Moderátorka
Lourdes

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty27/10/2011, 13:15

a cena přibližně, prosím? Smile
Návrat nahoru Goto down
Alessandrita
Moderátorka
Moderátorka
Alessandrita

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty27/10/2011, 14:43

Lourdes napsal:
a cena přibližně, prosím? Smile
No, podle toho, kolik se mi ztrhne. Třeba dneska by to bylo cca 1891,-(+ pošta po ČR).
Návrat nahoru Goto down
Michell

Michell

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty3/11/2011, 13:54

hihi Smile už se těšíím. Smile Teď přemýšlím jestli ta černá nebude univerzálnější, ale ta nude je úúžo.. Smile ještě k ní budu potřebovat zlaté hodinky ! Very Happy
ted koukám, ale i na tyto kabelky :
http://www.kabelky-pamm.cz/kabelky-unidax/1686-ux-2053-black.html?odkud=vyrobce
http://www.kabelky-pamm.cz/kabelky-unidax/2002-ux-2053-beige-mini.html?odkud=vyrobce
http://www.kabelky-pamm.cz/kabelky-unidax/2128-ux-3167-dark-blue-.html?odkud=vyrobce
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kabelky Paul's boutique   Kabelky Paul's boutique Empty

Návrat nahoru Goto down

Kabelky Paul's boutique
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: FEŠŠŠN :: Módní doplňky / šperky, bižuterie, boty, kabelky /-
Přejdi na: